Vulpița de la Acces Direct a împlinit 23 de ani în urmă cu două zile, dar haideți să aflăm cum și-a petrecut tânăra ziua de naștere. Chiar ea a publicat o fotografie de la aniversarea sa.

Imagini de senzație de la ziua de naștere a Vulpiței de la Acces Direct

Cu doar două zile în urmă a fost mare sărbătoare în familia Stegaru căci Vulpița și-a petrecut ziua de naștere.

Tânăra care făcea furori la Acces Direct în urmă cu un an a împlinit vârsta de 23 de ani, iar de această dată aniversarea a avut loc acasă, la Blăgești.

Veronica a primit o mulțime de mesaje cu această ocazie, iar ea a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele primite. Ieri a publicat o fotografie nouă pe pagina sa de Instagram, acolo unde a fost surprinsă măncând din tortul de ziua ei de naștere.

”Tort bun de la ziua mea. Mulțumesc pentru toate urările de la voi”, a scris Veronica Stegaru pe pagina de Instagram.

Vulpița a devenit mamă pentru a doua oară
Anul acesta a fost un an plin pentru Vulpița de la Acces Direct, asta pentru că s-a întors înapoi în satul natal alături de Viorel, soțul ei, dar

au și devenit din nou părinți. În primăvara acestui an tânăra de 23 de ani a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel.

La scurt timp a avut loc și botezul care a ieșit exact cum și-au dorit. Evenimentul a fost unul restrâns, dar nu au lipsit cele mai importante persoane din viața lor.

Vulpița și Viorel Stegaru își aduc aminte de fiecare dată de experiența trăită la București, de locurile pe care le-au vizitat și tot ce au făcut

în cele 9 luni de stat în Capitală, însă nu și-au dorit să se mute definitiv aici. scrie spynews.ro